Két eltérő talajtani adottságú területünkről különböző érési fázisban szüreteltük. Az áztatott szőlőcefre préselés után acéltartályban erjesztettük 15-18 °C hőmérsékleten. Egy fajtajelleges, érett, illatában és ízében egzotikus gyümölcsös világ jelenik meg benne, ízében sós, zöld csalán jegyek jellemzik. 3-4 hónapig finom seprőn érleltük a bort egészen a palackozásig.
Mandorla
Sauvignon Blanc
![](https://ersekipinceszet.hu/wp-content/uploads/2023/03/ersekseg_web_kepek_mandorla_infurla-01.png)
Évjárat: 2023
Analitika: cukortartalom 2,5g/l, alkohol 13% , sav: 5,9g/l
Melyik termőterületről származik: Mindszentkálla
Milyen ételhez ajánljuk: Gravlax lazac, sprágával, maracujás hollandi mártással